• aquatlantis fusion
  • juwel rio
  • oase
  • oase biosmart filtersystemen

Heropening winkel

Heropening winkel

Beste klanten,
 
We hebben er lang op moeten wachten maar het is eindelijk zover!

Vanaf maandag 11/5/2020 mogen we de deuren terug openen en kunnen we jullie terug ontvangen in onze winkel.
 
Vijvervissen, Japanse Koi, Vijverplanten, Aquariumplanten,… alles is ondertussen binnen gekomen en is klaar voor verkoop.
 
Om dit op een veilige en verantwoorde manier te kunnen doen zullen wij in onze winkel  speciale corona richtlijnen volgen:
 

*Er mogen maximum 6 klanten tegelijk in de winkel binnen. Als de deur op slot is, wil dit zeggen dat de maximumcapaciteit op dat moment is bereikt. Gelieve dan even te wachten tot er een klant wordt buiten gelaten. 

*Klanten worden alleen per 1 toegelaten in de winkel. Eventuele kinderen of medebezoekers dienen in de auto te blijven wachten tijdens uw bezoek. 

*Als u binnen komt, vragen wij u vriendelijk om uw handen te ontsmetten met de daarvoor voorziene ontsmettingsalcohol. 

*Gelieve zoveel mogelijk met bancontact te betalen. Hiervoor wordt ook ontsmettingsalcohol voorzien zodat u uw handen kan ontsmetten voor u de bancontact terminal gebruikt. 

*Een afstand van 1,5 meter ten opzichte van andere klanten of ons personeel moet ten alle tijden zo goed mogelijk worden gerespecteerd. 

*Gelieve zeker niet naar de winkel te komen als u zich ziek voelt. 

*Onze toiletten zijn tijdens deze crisis niet toegankelijk voor klanten. 

*Om lange wachttijden te vermijden vragen wij u vriendelijk om u thuis zo goed mogelijk voor te bereiden ivm uw aankopen. Zo kunnen wij u vlotter en efficiënterverder helpen en uw tijd in de winkel zo kort mogelijk houden.

*Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen zullen er buiten aan de winkel 2 wachtrijenzijn. 1 gewone wachtrij en 1 snelkassa wachtrij. De snelkassa wachtrij kan gebruikt worden als u komt voor snelle aankopen waarvoor u verder geen uitleg nodig heeft. Vissen, planten en materialen die veel tijd vergen om aan te kopen vallen hier niet onder. Hiervoor dient u in de gewone wachtrij te wachten als de deur dicht is. 

*Voor grotere aquaria vanaf 300 liter, aquaria op maat, grotere vijverfilterinstallaties of voor een microscopisch onderzoek van uw vissen vragen wij u vriendelijk om indien mogelijk eerst een afspraak te maken. 

Het DiestersAquarium-en VijverCenter Team.