De zomer komt er weer aan

En dan wordt het niet alleen buiten warm, maar kan het ook flink opwarmen in je aquarium.

Om dit onder controle te houden raden we de aquarium coolers van hobby aan.

Hiervan hebben we 3 modellen en een controller geschikt voor verschillende aquaria

Hobby aqua cooler V2

Koelt aquaria tot 120 l af tot 4° C. Eenvoudige montage, ventilatoren met veiligheidsafdekking tot 55° kantelbaar. Uit niet roestend aluminium, daarom geschikt voor zoutwater. Inclusief transformator voor veiligheidslaagspanning.De temperatuur in een aquarium is bepalend voor het welzijn van de dieren.De meeste aquariumbewoners voelen zich pas bij een temperatuur van 24 – 26° C echt lekker. Deze temperatuur moet dan ook zo precies mogelijk aangehouden worden. Temperaturen van meer dan 30° C en sterke temperatuurschommelingen zijn voor vele bewoners en planten daarentegen een probleem en kunnen deze verzwakken en aantasten. Verlichting, pompen, kamertemperatuur en direct zonlicht zorgen ervoor dat de watertemperatuur in het aquarium naar een ongezond niveau kunnen stijgen. Met behulp van aquarium koelers (b. v.: Aqua Cooler V2 of V4) is het mogelijk om de te hoge temperaturen naar een gezond niveau te brengen. Door de geproduceerde verdampingskoude zakt de temperatuur in het aquarium. Voor aquariumglas en aquarium-afdekplaten tot max. 22 mm breedte.

Hobby aqua cooler V4

Koelt aquaria tot 300 l af tot 4° C. Eenvoudige montage, ventilatoren met veiligheidsafdekking tot 55° kantelbaar. Uit niet roestend aluminium, daarom geschikt voor zoutwater. Inclusief transformator voor veiligheidslaagspanning.De temperatuur in een aquarium is bepalend voor het welzijn van de dieren.De meeste aquariumbewoners voelen zich pas bij een temperatuur van 24 – 26° C echt lekker. Deze temperatuur moet dan ook zo precies mogelijk aangehouden worden. Temperaturen van meer dan 30° C en sterke temperatuurschommelingen zijn voor vele bewoners en planten daarentegen een probleem en kunnen deze verzwakken en aantasten. Verlichting, pompen, kamertemperatuur en direct zonlicht zorgen ervoor dat de watertemperatuur in het aquarium naar een ongezond niveau kunnen stijgen. Met behulp van aquarium koelers (b. v.: Aqua Cooler V2 of V4) is het mogelijk om de te hoge temperaturen naar een gezond niveau te brengen. Door de geproduceerde verdampingskoude zakt de temperatuur in het aquarium. Voor aquariumglas en aquarium-afdekplaten tot max. 22 mm breedte.

Hobby aqua cooler V6

De temperatuur in het aquarium is heel belangrijk voor het welbevinden van de dieren. De meeste aquariumbewoners voelen zich bij een temperatuur van 24 – 26° C pas echt prettig. Deze temperatuur moet zo precies mogelijk aangehouden worden. Temperaturen van meer dan 30° C en sterke temperatuurschommelingen zijn voor veel bewoners en planten problematisch, waardoor zij kunnen verzwakken en worden beschadigd. Verlichting, pompen, ruimtetemperatuur en invallende zonnestralen veroorzaken dat de temperatuur in het aquarium hoger kan worden dan gezond is. De Aqua Cooler V6 koelt aquariums vanaf 300 l af met max. 4° C. Door de opgewekte verdampingskoeling daalt de temperatuur in het aquarium. Hij is makkelijk te monteren en geschikt voor glazen wanden of aquariumafdekplaten tot een breedte van 22 mm. De ventilatoren met veiligheidsafdekking zijn tot 55° verstelbaar. De Aqua Cooler V6 is geschikt voor zeewater. Inclusief veiligheids-laagspanningstransformator.

En met deze controller kunnen de 3 modellen geregeld worden, zodat deze automatisch aan- en uitschakelen

Hobby aqua cooler control

De temperatuur in een aquarium is bepalend voor het welzijn van de dieren. De meeste aquariumbewoners voelen zich pas bij een temperatuur van 24 – 26° C echt lekker. Deze temperatuur moet dan ook zo precies mogelijk aangehouden worden. Temperaturen van meer dan 30° C en sterke temperatuurschommelingen zijn voor vele bewoners en planten daarentegen een probleem en kunnen deze verzwakken en aantasten. Verlichting, pompen, kamertemperatuur en direct zonlicht zorgen ervoor dat de watertemperatuur in het aquarium naar een ongezond niveau kunnen stijgen. Met behulp van aquarium koelers (b. v.: Aqua Cooler V2, V4 of V6) is het mogelijk om de te hoge temperaturen naar een gezond niveau te brengen. Door de geproduceerde verdampingskoude zakt de temperatuur in het aquarium. De Aqua Cooler Control is speciaal voor het gebruik met de HOBBY Aqua Cooler ontwikkeld en reguleert der op de graad nauwkeurig. De geïntegreerde sensor meet de temperatuur in het aquarium en geeft deze op de digitale display op 1° C nauwkeurig aan. Met een instelbereik van 1 – 40° C en drie programmeerbare snelheden kunt u zodoende de HOBBY Aqua Cooler op de behoefte van uw aquarium instellen. Gewoon de Aqua Cooler Control per stekkerverbinding (DC 5/2 mm) op de HOBBY Aqua Cooler V2, V4 of V6 aansluiten, sensor op de gewenste plek in het aquarium aanbrengen, gewenste temperatuur instellen en klaar.